Idropro не добавя нищо към водата за предотвратяване на котлен камък, но дори отнема всичко. Той запазва всички минерали но ги спира да се събират като мащаб!

Idropro е алтернатива на йонообменните омекотители за вода и предлага ползи тъй като няма нужда от сол и електричество : качествена вода, общо разтворени соли, калций и съдържание на магнезий непроменено. Резултатът е здравословна питейна вода.

 

Стойността на рН остава непроменена и това прави водата подходяща за много употреби, като се избягва образуването на варовик. Причиняващите котлен камък йони преминават през слой керамични топчета в рамките на устройството и се трансформират в немащабни

кристали.

В райони с високи нива на твърдост на водата повърхностите могат да показват слой от бели остатъци (кристали, без котлен камък): лесно избърсване с кърпа.

 

Приложения: душове, бани, съдомиялни машини, пералня, ледогенератори, бойлери,  котли, климатични системи, овлажнители, барове и ресторанти пулверизатори, слънчеви панели, системи за водно охлаждане, перални, домакински/промишлени машини за чай и кафе.

Няма добавено видео за този продукт