Онлайн поръчка


 

Всички модели машини в нашата страница можете да закупите online. С една заявка имате възможност да поръчате различни модели машини от предлаганите в сайта, както и аксесоари и препарати към тях. Единственото ограничение за online поръчка е до 10 броя от всеки модел.

 

Как да поръчате?

1, Разгледайте нашия каталог.


2. Изберете желания продукт и кликнете на бутон „КУПИ ОНЛАЙН”.


3. Ще Ви се появи надпис "Продукта е добавен успешно в количката.", а горе вдясно на страницата във Вашата количка ще се изпише цифра, показваща броя на избраните продукти, след което може да продължите с разглеждането на каталога и при желание да добавите още продукти.

Ако кликнете още веднъж с бутон „КУПИ ОНЛАЙН” на продукт, който вече присъства във Вашата количка ще Ви се появи надпис "Количеството е променено."


4. Ако сте приключили с избора на продукти кликнете на бутон „КОЛИЧКА”.


5. Ще се зареди прозореца с наименование "КОЛИЧКА". Там ще присъстват всички избрани от Вас продукти, тяхното количество, цената на всеки продукт, както и общата цена.


6. Имате възможност да изберете между две опции: "ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО" или "ПЛАЩАНЕ".


7. Избирайки бутона "ПЛАЩАНЕ" се отваря страница, където имате три възможности: ВХОД в системата на stiko.bg (при условие, че имате вече регистрация в сайта), РЕГИСТРАЦИЯ в сайта (ако искате да се регистрирате) и БЪРЗА ПОРЪЧКА (поръчка без регистрация).

-  Ако изберете опцията "ВХОД" ще трябва да въведете Вашето потребителско име и парола;

-  Ако изберете опцията "РЕГИСТРАЦИЯ", ще трябва да си създадете потребителско име и парола.

-  Ако изберете опцията "БЪРЗА ПОРЪЧКА", натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ" и влезте в полето "Адрес за доставка", където има възможност за избор - "Доставка до офис на куриер" или "Доставка до адрес на клиент". След това попълнете празните полета, като тези означени със звездичка са задължителни за попълване. Ако желаете да получите фактура за покупката кликнете на "Желая да получа фактура", при което ще се заредят необходимите данни за издаване на фактурата.

8. Натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ" и ще се зареди прозорец "НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ПОРЪЧКА". Избирате начина на плащане от падащото меню, където има избор от две опции: "Наложен платеж" или "Онлайн плащане с карти през epay.bg".

Под падащото меню с избор за начин на плащане са показани избраните продукти със съответните цени и общата стойност на покупката.

Ако общата стойност на поръчката е под 100,00 лв, то ще се добави и цената за доставка.

Цената за доставка на покупки на стойност над 100,00 лв е за сметка на stiko.bg.

9. Маркирайте с отметка празното квадратче пред текста "Съгласен съм с политиката за отказ и връщане на стоки"

10. За да финализирате покупката натиснете бутона "ПОТВЪРДИ".

Заявката Ви е изпратена. Ще се свържем допълнително с Вас за потвърждение на поръчката.


Какъв е срокът за доставка?

Доставката се извършва чрез куриерските служби СПИДИ или ЕКОНТ. Срока за доставяне до клиентите е два работни дни. По изключение за малките населени места или по-отдалечените такива, срокът може да бъде и малко по-дълъг, което зависи от логистиката на куриера.
Ако поръчаният модел машина не е наличен в нашия склад ще се свържем с Вас за уточняване срока на доставката. 


Какъв е методът на плащане ?

Можете да платите чрез наложен платеж, дебитна или кредитна карта или чрез банков превод. След получаване на Вашата поръчка ще се свържем с Вас за уточняване метода на плащане.

Забележка: Ако направите плащане чрез еРау, като впоследствие откажете поръчката в рамките на законовия период, парите Ви ще се върнат, но ще се удържат таксите към еРау.