Честотното управление на Hydroo HC5 e проточно устройство за управление на монофазни помпи, чрез променлива скорост. Лесна за настройка и работа, тъй като е необходимо само да се свърже и да се избере налягането в работната точка. Може да се монтира индивидуално (само една помпа) или в група от 2 помпи, които се комуникират и работят в режим MASTER-SLAVE с променлива последователност на работа.

Функции
·        Помпа, управлявана от честотен преобразувател (инвертор).
·        ART функция (Тест за Автоматично Възстановяване). Ако устройството е спряно, поради действието на системата за безопасност срещу работа на сухо, ART се опитва да свърже помпата с програмирана периодичност, тъй като водоснабдяването може да бъде възстановено.
·        Възможност за монтиране до друго идентично устройство, работещо в режим MASTER-SLAVE. Групата ще се формира от основно устройство, конфигурирано като MASTER, и останалите устройства, конфигурирани като SLAVES. Операционната система се редува, конфигурацията на устройството като MASTER е отговорна за контрола, но това не означава, че това е първото стартиране, когато има търсене на поток в мрежата.
·        Автоматична система за възстановяване след прекъсване на захранването. Системата възстановява предварително настроения режим, запазващ конфигурационните параметри.
·        Вътрешен преобразувател на налягане с цифров индикатор,
·        Вътрешен сензор за ток с мигновено цифрово отчитане.
·        Контролно -информационен панел с 2 цифри.
·        Регистър на оперативните контроли. Информация за: работни часове, брояч на стартиране, брояч на връзки към захранването. Регистър на алармите. Информация за вида и броя на алармите от стартирането на устройството.

Технически параметри:
·        Захранващо напрежение - ~1 x230 Vac.
·        Честота - 50/60 Hz.
·        Изход - ~1 x230 Vac.
·        Макс. Ток - 12 A.
·        Макс. пик на тока - 20% 10”.
·        Диапазон на зададено налягане - 0,5 ÷ 8 bar.
·        Степен на защита - IP55.
·        Максимална температура на водата - 40 ºC.
·        Максимална температура на околната среда - 50 ºC.
·        Нетно тегло (без кабели) -  2,5 kg
·        Тръбни връзки - G 1 1/4”M.
·        Максимален дебит  - 10.000 l/h.

Приложение:
За хидрофорни системи, повишаване на налягането, сондажни помпи, поливни системи, автомивки, битово и индустриално водоснабдяване и други.

 

Няма добавено видео за този продукт