Цена
Филтри за Питейна Вода
Производители
На страница
Сортиране по

Резервни филтърни патрони за вода


Спирането на пиенето на бутилирана вода не е труден избор, всъщност е много лесен с филтрите за пречистване на вода на Profine®Когато погледнете отвъд бляскавата реклама, истината е ясна. Чешмяната вода подлежи на строги предпазни мерки, повече от така наречената изворна вода, докато пиенето от чешмата избягва замърсяването на околната среда и ви спестява пари! 

Филтрите за пречистване на питейна вода са удобни и достъпни за пречистване на вода за цялата къща, апартамент, офис или промишлени сгради. В зависимост от вашите изисквания можете да изберете филтърна система с обратна осмоза или ултрафилтрация за чиста и безопасна питейна вода за цялото семейство или да премахнете твърдостта на водата.

Някои жилищни и търговски водни филтри и системи за пречистване могат да бъдат удобни за филтриране на отпадъчни води и връщане на по-здравословна вода на голяма площ. 

Инсталирането на водни филтри и системи за пречистване на вода е лесен и икономичен начин за създаване на по-добра питейна вода за всякакви приложения, включително целия дом, модерното общество или индустриалния сектор.