Цена
Хидрофорни помпи
Производители
На страница
Сортиране по

Хидрофорни помпи

Хидрофорните помпи осигуряват здраво и надеждно решение за нуждите ви от стационарно изпомпване. Със способността да се справят с режим на засмукване, както и с резервоари, тези помпи предлагат огромна гъвкавост за системи за водоснабдяване. Дебитът, мощността и напорът са регулируеми, за да отговорят на вашите специфични изисквания - което ви позволява да персонализирате вашата система с лекота. Благодарение на тяхната издръжливост, хидрофорните помпи изискват минимална поддръжка и могат да се похвалят с впечатляващ живот, което ги прави страхотна дългосрочна инвестиция.


Независимо дали имате вила, хижа или друго съоръжение, Хидрофорните помпи ще Ви помогнат да поддържате постоянни нива на питейна и битова вода с минимални усилия. Лесно захранване от кладенци, сондажи, резервоари и цистерни – или директно от водопреносната мрежа, ако е необходимо – за надеждна работа.

СТИКО БГ предлага помпи и помпени системи с изключителна производителност, когато става въпрос за дебит, мощност и напор на вашите операции. С  издръжлив дизайн и надеждна конструкция, тези помпи могат да ви издържат много години без никакви проблеми. Те ви осигуряват максимална ефективност при използване на вода с минимални усилия - не е необходим повече ръчен труд!