Ръчният душ LEGIO.medical е идеалното решение за огнища на легионела или в случаите, когато се изисква цялостна защита.

Изглежда като елегантен ръчен душ и е също толкова лесен за използване. Той съдържа сменяема филтрираща касета от легионела.


Режим на действие


Душ слушалката  LEGIO.premium предлага гъвкава защита срещу легионела. Тези микроби, съдържащи се във водата, могат да предизвикат опасната болест на легионерите (легионелоза). Най -често срещаният път на инфекция се случва при душ чрез вдишване на аерозоли (фини водни капчици), които съдържат легионела. Точките на прехвърляне на тези аерозоли са точките на подслушване на системи за гореща вода, като например душове. Този филтриращ патрон съдържа капилярни, тръбни мембрани за микрофилтрация (мембрани с кухи влакна), които безопасно филтрират легионелата от течащата вода. Порестата стена на тази мембрана с кухи влакна съдържа милиони микроскопични пори (<0,2 μm), които действат като ултра фино сито. В края на полезния живот касетата може да се изхвърли с битови отпадъци или да се изпрати обратно на LEGIO. Само филтърния патрон се сменя за по -нататъчна употреба. Душът продължава да се използва, което е по-устойчивото, екологично и рентабилно решение.

Допълнителна информация
•    Срок на експлоатация до 70 дни.
•    Обем на потока до 3000 литра
•    Мембранна площ 1000 cm²
•    Задържане на бактерии> LOG 7; Гъби> LOG 4
•    За други бактерии вижте Валидиращ стерилен стандарт
•    За допълнителни технически данни вижте информационния лист

Забележка

Срокът на експлоатация (експлоатационен живот), както и обемът на потока могат да бъдат съкратени от замърсена вода. Бактериите нямат влияние върху експлоатационния живот.

Когато инсталирате филтрите, моля следвайте инструкциите за инсталиране на вашите вече инсталирани фитинги (като резервоари за съхранение под налягане / бойлери и др.).Няма добавено видео за този продукт