Цена
Филтри за Питейна Вода
Производители
На страница
Сортиране по
- 10%топ продукт PROFINE UNOPROFINE UNO
  • 279,00лв
  • 251,10 лв
топ продукт Комплект Basic SILVER MediumКомплект Basic SILVER Medium
  • 182,06лв
  •  
топ продукт Комплект PROFINE SILVER MediumКомплект PROFINE SILVER Medium
  • 459,00лв
  •  
топ продукт Комплект SILVER MediumКомплект SILVER Medium
  • 330,71лв
  •  
топ продукт Комплект VIOLET MediumКомплект VIOLET Medium
  • 341,64лв
  •  

Комплекти за Първа Инсталация филтри за вода за дома

Ако сте уморени от вкуса на хлор във вашата чешмяна вода или сте загрижени за замърсителите, които се спотайват във всяка глътка, време е да поемете контрол върху питейната си вода. За щастие, с Profine комплекти за домашни водни филтри можете лесно да си осигурите чиста и освежаваща вода направо от собствената си кухня. Тези удобни комплекти осигуряват всичко необходимо, за да започнете с качествена система за филтриране и да махнете сбогом на тези нежелани химикали.

Тези комплекти не само премахват хлора и подобряват вкуса, но също така предпазват от вредни замърсители като олово, бактерии и пестициди, които могат да присъстват във вашата чешмяна вода. Тъй като опасенията за безопасността на питейната вода нарастват, от съществено значение е да имате надеждна система за филтриране, която елиминира тези потенциални рискове за здравето. Инсталирайки един от тези комплекти във вашия дом, вие не само инвестирате в благосъстоянието на себе си и вашето семейство, но също така допринасяте за по-здравословна околна среда, тъй като се генерират по-малко пластмасови отпадъци от закупуването на бутилирана вода.

Това, което отличава комплектите за дома на Profine®, е тяхната простота и лекота на използване. Не са ви необходими никакви технически познания или ВиК опит, за да ги инсталирате; те идват с подробни инструкции, за да напътстват дори и най-начинаещия ентусиаст „направи си сам“ през процеса без усилие. Освен това, много комплекти са проектирани за гъвкавост, тъй като могат да се поберат на различни видове кранове или да работят под мивка в зависимост от вашите предпочитания. Тази гъвкавост ви позволява да персонализирате инсталацията според вашите специфични нужди, като същевременно се наслаждавате на всички предимства, които предлага чистата филтрирана вода.

С комплектите за дома на Profine® имате добра и безопасна вода у дома. Системите е тествани и сертифицирани за домашна употреба, осигурявайки абсолютното спокойствие, от което се нуждае вашето семейство. 

Твърде много хора все още купуват бутилирана вода, тъй като водата в дома ни не отговаря на вкуса ни. За щастие тези дни отминаха. Инсталирайки Profine® комплект за питейна вода, вие се уверявате, че водата от вашия кран е добра всеки ден от годината. Все повече семейства избират Profine® филтрирана вода. Резервните филтри за пречистване на вода са евтини и тяхната смяна зависи от консумацията на вода. Освен това използването им позволява да се премахнат хилядите пластмасови бутилки, които се транспортират всеки ден по улиците ни!

Profine® комплектът е проектиран и тестван, симулирайки използването му от семейство. Системата са подложена на четиримесечно интензивно тестване, което можеше да възпроизведе дори празничните периоди от един ден до един месец . Филтрираната вода е подложена на тест чрез множество химични, физични и микробиологични анализи.

Комплектите на Profine® работят безупречно, дотолкова, че получават престижната сертификация от Италианския институт за хигиенно качество на хранителните технологии.