Борете се с вода с PFAS с комплекти от Profine

  • 2022-11-13

Новините ни привикнаха да познаваме PFAS

 

Страниците на вестниците и много телевизионни програми продължават да коментират този проблем с качеството на водата. В някои райони водоносните хоризонти са замърсени. Пиенето на бутилирана вода става почти задължително. Но ако пиенето директно от чешмата беше не само зелен навик, но и удоволствие, защо да спираме? И какво се случва, когато си измия зъбите или изплакна зеленчуци? Има само един комплект на пазара, който премахва PFAS от водата и той е на италианската компания специализирана в производството на системи за пречистване на питейна вода Profine®.

 

Последствия от пиенето на вода замърсена с PFAS

 

Диабет, заболяване на щитовидната жлеза, рак на бъбреците и тестисите, гестоза и прееклампсия. Замърсяването на водата излага на риск здравето на твърде много семейства и създава безпокойство за новородените. Тези, които са пили замърсена вода ще плащат последствията. Хиляди граждани имат концентрации на Pfas в кръвта си. Ако едва през последните години здравните служби регистрират и говорят за този проблем, замърсяването продължава много повече години. Цяло население е нащрек!

 

Водата от чешмата у дома е годна за пиене

 

Разбираемо е семействата да са разтревожени в такава ситуация. Щетите които могат да се причинят при наличие на високи нива на PFAS в организма са широко известни. Списъци с болести се тиражират от медиите. Който чете или слуша всичко това и пребивава в засегнатите райони, не знае какво ще стане със семейството му. Всичко е свързано със замърсяването. Това създава състояние на тревога, което може да се превърне в плодородна почва за тези, които искат да се възползват от ситуацията.

 

Заложете на сигурни и доказани системи за пречистване на вода

 

Именно в тези случаи може да има подвеждащи оферти. Хора, готови да ви предложат „правилното“ решение, предлагайки неефективни продукти. Следователно е от съществено значение да сте подготвени и да разчитате на сериозни компании. Има компании, които имат дългогодишен опит и са сертифицирани. Винаги готови да ви предложат правилното решение и да гарантират непрекъсната помощ.

 

Решение за пречистване на водата от PFAS

 

 За да премахнете PFAS от водата от чешмата у дома, просто използвайте комплект против PFAS, произведен от италианската компания Profine®. Това са два филтъра, които работят последователно и премахват нежеланите миризми, вкусове и перфлуороалкилни съединения. Освен това има филтрация от 0,5 микрограма с технология Carbon Block Profine® Silver, която гарантира максимална безопасност за тези, които пият вода или я използват за хранителни цели. Комплектът позволява да се уловят тези специфични замърсители от водата, PFAS, като по този начин осигурява безопасна вода за пиене. Затова не е необходимо да се отказвате от чешмяна вода, просто изберете сериозни и надеждни продукти, за да защитите здравето си.